OM BERGAMOTT

Her finner du en god mix av lekne og fargerike armbånd, halssmykker og noe ørepynt. Her finner du også «Smykker med mening» kolleksjonen; som består av en rekke delikate, minimalistiske smykker hvor du kan bruke smykket som en veiledning og påminnelse i hverdagen om de små og store tingene som er viktige å ta vare på og huske. 

Nytt av 2017 var også den vakre yoga-inspirerte smykkekolleksjonen som ble lansert på vår egen lokale Midsummer Yoga Festival. Mala-smykkene består av nydelige naturstener, fargerike dusker og betydningsfulle treperler, og kan brukes til meditasjon, pynt eller påminnelse i hverdagen. De har alle sitt mantra og fargetema, slik at du kan velge det eller de Mala-smykkene som vekker din oppmerksomhet først.

Alle bergamotts egne produkter er laget av nøye utvalgte råvarer fra Moder Jord, alle malaperler er ubehandlede og naturlige. Det er mye tid og kjærlighet lagt ned i hvert sting eller perle. Alle smykker lages for hånd her i Norge. 

 

 

"Jeg elsker å skape vakre og betydningsfulle smykker,

og håper du kan bli like begeistret for smykkene mine som jeg er." 

 

Alle smykker er håndlaget her i Norge, og mange av smykkene lages på bestilling. Produksjonstiden er 1-5 dager, avhengig av pågang og smykkets design. Spesielt i forbindelse med jul er det mulig noe lengre leveringstid. Er det noe som haster, send gjerne en mail.

Målet er å tilby et flott utvalg av vakre og betydningsfulle smykker  - samtidig som jeg kan tilby deg det lille ekstra - god service og rask levering. Det lille ekstra i form av en vakker gaveinnpakning hvis du trenger det, en hyggelig hilsen, og ikke minst en stor takknemlighet for at nettopp DU handlet hos meg!

Følg med på facebook-siden for gode tilbud og nyheter, eller Instagram @bergamottno.

Send meg gjerne en mail om du lurer på noe angående produktene eller har andre spørsmål. 

 

Ønsker deg en strålende og solfylt dag!

 

♥ Camilla,

Eier og daglig leder Bergamott