Om bergamott

Velkommen til bergamott.no - en norsk nettbutikk med et unikt utvalg av interiør, smykker og Fair Trade vesker. Her finner du merker som Hübsch, Pure Culture, IB Laursen, Affari of Sweden, Lea Interiør og ikke minst Bergamott Design

En vårdag i 2015 blomstret ideen om Bergamott frem, og allerede i juli samme år ble nettbutikken startet! Med en gryende semikunstner i magen var tanken på å skape noe så forlokkende at den bare måtte realiseres.

Målet mitt er å tilby et flott utvalg av interiør og smykker - samtidig som jeg kan tilby deg det lille ekstra - god service og rask levering. Det lille ekstra i form av en vakker gaveinnpakning hvis du trenger det, en hyggelig hilsen, og ikke minst en stor takknemlighet for at nettopp DU handlet hos meg!

Du finner også diverse accessories, og eget smykkedesign. Bergamott design er et norsk designermerke som primært lager smykker; armbånd, halssmykker og ørepynt.

Alle bergamotts egne produkter er laget av nøye utvalgte råvarer, mye tid og kjærlighet er lagt ned i hvert sting eller perle. Du kan derfor være sikker på å få et produkt du kan være stolt av og som ingen har maken til.

Alle smykker er håndlaget, og noe lages også på bestilling, men leveringstiden er allikevel kjapp! Allerede neste virkedag vil de fleste bestillinger være klare til å sendes til deg.

Følg med på facebook-siden for gode tilbud og nyheter, eller Instagram @bergamottno.

Håper du finner noe du liker!  Send meg gjerne en mail om du lurer på noe angående produktene eller har andre spørsmål. Jeg lager også smykker på bestilling, så har du noe spesielt i tankene, ta kontakt, så skal vi se hva vi får til! :-)

 

Måtte du få en strålende og solfylt dag!

 

♥ Camilla