OM BERGAMOTT

Velkommen til bergamott.no - en norsk nettbutikk med mitt eget smykkemerke; Bergamott Design

Her finner du en god mix av lekne og fargerike armbånd, halssmykker og også noe ørepynt. Her finner du også «Smykker med mening» kolleksjonen; som består av en rekke delikate, minimalistiske smykker hvor du kan bruke smykket som en veiledning og påminnelse i hverdagen om de små og store tingene som er viktige å ta vare på og huske. 

Nytt av året er også den vakre yoga-inspirerte smykkekolleksjonen som ble lansert på vår egen lokale Midsummer Yoga Festival. Mala-smykkene består av nydelige naturstener, fargerike dusker og betydningsfulle treperler, og kan brukes til meditasjon, pynt eller påminnelse i hverdagen. De ville alle ha sitt mantra og fargetema, slik at du kan velge det eller de Mala-smykkene som vekker din oppmerksomhet først.

Alle bergamotts egne produkter er laget av nøye utvalgte råvarer, mye tid og kjærlighet er lagt ned i hvert sting eller perle. Du kan derfor være sikker på å få et produkt du kan være stolt av og som ingen har maken til.

En vårdag i 2015 blomstret ideen om Bergamott frem, og allerede i juli samme år var drømmen en realitet. Jeg elsker å skape vakre og betydningsfulle smykker, og håper du kan bli like begeistret for smykkene mine som jeg er. 

Målet mitt er å tilby et flott utvalg av vakre og betydningsfulle smykker jeg selv elsker å bruke - samtidig som jeg kan tilby deg det lille ekstra - god service og rask levering. Det lille ekstra i form av en vakker gaveinnpakning hvis du trenger det, en hyggelig hilsen, og ikke minst en stor takknemlighet for at nettopp DU handlet hos meg!

Alle smykker er håndlaget, og noe lages også på bestilling, men leveringstiden er allikevel kjapp, 1-5 dager er normal produksjonstid, avhengig av pågang. 

Følg med på facebook-siden for gode tilbud og nyheter, eller Instagram @bergamottno.

Håper du finner noe du liker!  Send meg gjerne en mail om du lurer på noe angående produktene eller har andre spørsmål. Jeg lager også smykker på bestilling, så har du noe spesielt i tankene, ta kontakt, så skal vi se hva vi får til! :-)

 

Måtte du få en strålende og solfylt dag!

 

♥ Camilla