OM BERGAMOTT

 

HVA FINNER JEG HOS BERGAMOTT?

Her finner du en god mix av lekne, fargerike armbånd og de nydeligste halssmykker.  «Smykker med mening» kolleksjonen består av en rekke delikate, minimalistiske smykker hvor du kan bruke smykket som en veiledning og påminnelse i hverdagen om de små og store tingene som er viktige å ta vare på og huske. 

Nytt av 2017 var også den vakre yoga-inspirerte smykkekolleksjonen som ble lansert på Hurums lokale Midsummer Yoga Festival. Mala-smykkene består av nydelige naturstener, fargerike dusker og betydningsfulle treperler, og kan brukes til meditasjon, pynt eller påminnelse i hverdagen. De har alle sitt mantra og fargetema, slik at du kan velge det eller de Mala-smykkene som vekker din oppmerksomhet først. 

BERGAMOTTS HISTORIE 

 

Gründer, designer og daglig leder, Camilla, startet bergamott i 2015 med ønske om å skape et flott utvalg av vakre og betydningsfulle smykker som kan brukes like mye som det vakre tilbehøret det er,  men også hjelpe deg å skape ro og balanse. I en travel hverdag med to små barn, ble løsningen et eget verksted i familiens hjem. Bedriften har på kort tid utviklet seg til å bli en av Norges mest populære yoga- og malasmykkeleverandører, og har idag kunder fra alle kanter av Norge, samt andre deler av verden. Primært selges bergamott design via nettbutikken. Dette gjør de vakre smykkene til unike produkter du ikke vil finne maken til. Camilla designer og produserer alle smykkene selv, og på sitt lille verksted skapes de nydeligste armbånd og halssmykker. 

SMYKKENES DESIGN

Alle bergamotts produkter er laget av nøye utvalgte råvarer fra Moder Jord, alle malaperler er ubehandlede og slik naturen har skapt dem. Dette betyr at små ujevnheter eller ulike fargenyanser forekommer. De hellige Sandalwood kommer fra en lokal bedrift i Nepal, og de vakre Rosewood perlene stammer fra India, og håndlages på Philippinene. Begge treperletyper er ubehandlede. Dette medfører at de vil mørkne med tiden etterhvert som de kommer i kontakt med huden din. Dette er helt normalt, og også det som er ønskelig. For å ta best mulig vare på treperlene, bør du gni dem inn med kokosolje eller sandalwood olje. Dette gjør perlene enda sterkere og du vil kunne ha glede av dem i mange, mange år. Krystallene og halvedelstenene stammer fra hele verden. Det er mye tid og kjærlighet lagt ned i alle bergamotts smykker, noe du vil merke umiddelbart når du mottar pakken din. Smykkene renses og dets intensjon mediteres over når hvert enkelt smykke lages. På den måten er de klart til bruk når du mottar smykkene dine.

Alle smykker er håndlaget her i Norge, og mange av smykkene lages på bestilling. Produksjonstiden er alt fra 1 til 5 dager, avhengig av pågang og smykkets design. Spesielt i forbindelse med jul, salg eller nylansering av produkter er det mulig noe lengre leveringstid. Er det noe som haster, send gjerne en mail.  

 

  "Jeg elsker å skape vakre og betydningsfulle smykker, og håper du kan bli like begeistret for smykkene mine som jeg er.

Jeg bruker malasmykkene mine hver eneste dag, og bytter på fra dag til dag, avhengig av hva jeg trenger akkurat den dagen." 

 Camilla

Gründer, designer og daglig leder

 

  

Følg med på bergamotts facebook-side for gode tilbud og nyheter, eller Instagram for inspirasjon @bergamottno